Hvad siger franskmændene her dagen derpå?

Spurgte Lillian Gjerulf Kretz i Tv-avisen lørdag aften lidt over 18:30 (dagen efter Dominique Strauss-Kahns løsladelse), og det spørgsmål må jo siges at invitere til en generalisering, men Ole Ryborg svarede:

Jeg tror man kan sige at det siger alt, altså da jeg tidligere i dag tog toget fra Bruxelles og her til Paris, der sad alle mennesker med næsen begravet i franske aviser, og man kunne simpelthen se folk begynde at tale med nabopassagererne, og spørge, og alle havde hver deres teori og kommentere det der var, så jeg vil sige at alle teorier er på banen, alle ønsker er på banen, fra at han skal blive derovre og til at han skal komme tilbage her til Paris, og til at han skal stille op, at han skal blande sig uden om fransk politik, så man kan altså sige at alle muligheder – alting er i spil for øjeblikket og alting er meget forvirrende.

Svaret er både enormt kategoriserende jvf. ordene alt, alle og alting, og alligevel også individualiserende jvf. “hver deres”.

Hvorledes franskmændenes generelle opfattelse af Dominique Strauss-Kahn var blevet påvirket efter hans løsladelse, besvarede Ole Ryborg slet ikke.

Og i øvrigt voldtager muslimer deres egne børn

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: