Tværtimod så vil I have en fuldstændig, nærmest stalinistisk, ensartet regelsætning for alle, fordi hellere at reglerne skal gælde for alle eller for ingen.

Overskriften er et citat af Søren Pind fra Deadline 25. maj 2011, udtalt under en debat med Anita Bay Bundegaard og Johanne Schmidt-Nielsen, en debat foranlediget af Søren Pinds forslag om at lette adgang for familiesammenføring af ægtefæller fra lande som USA, New Zealand og Japan.

Deres skænderi om hvorvidt der er tale om ”positiv særbehandling” eller om ”diskrimination” er latterlig. Positiv særbehandling ER diskrimination.

Det egentlige spørgsmål er selvfølgelig hvorvidt diskriminationen er velbegrundet, og Martin Breum stillede da også Anita Bay Bundegaard spørgsmålet:

accepterer du det grundlæggende synspunkt, at det generelt set vil være nemmere for en amerikaner, en canadier, at indpasse sig i det danske samfund, end en borger fra Somalia?

Hertil svarede Anita Bay Bundegaard:

Jamen altså, vi kan jo stille alle mulige ting op, og så kan vi sige – nu siger du Somalia – det kan være en somalier som er uddannet i USA, som taler bedre engelsk end de fleste af os andre gør f.eks. og have en uddannelse, som er højere end både din og min.

Nej, Anita Bay Bundegaard accepterede ikke ”det grundlæggende synspunkt”, hun accepterede end ikke at somaliere kunne anskues ”generelt”.

Statistisk set, så taler amerikanere og canadiere bedre engelsk end somaliere, og de er, statistisk set, også bedre uddannede, når nu Anita Bay Bundegaard selv har valgt disse kriterier som værende afgørende for at ”indpasse sig i det danske samfund”.

Men skråt op med disse kendsgerninger, for ifølge Anita Bay Bundegaard så er ”kernen” hvorvidt forslaget er ”i overensstemmelse med de konventioner, som vi har underskrevet”.

Og i øvrigt voldtager muslimer deres egne børn.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: