Disse mennesker er udmærket selv klar over, at sådan hænger det ikke sammen

Som opvokset muslim i Danmark, kan jeg jo godt se, hvordan højrefløjs ekstremisterne forsøger med et løftet pegefingre at bilde mig det ind, at denne form for hån, og at afbillede noget, der er så kær for de muslimske minoriteter, er jo blot ”ytringsfrihed” og “demokrati”.  Disse mennesker er udmærket selv klar over, at sådan hænger det ikke sammen, men i deres forsøg på at udnytte og undertrykke de muslimske minoriteter i samfundet, har de en systematisk måde, at bilde dem det ind, at det faktisk er i orden, at de bliver hånet pga. deres tro etc.

Gülay Kocbay har tilsyneladende fået fingre i en af de tanke-scannere, som Peter Norsk omtalte forleden.

Hvorfor i alverden skulle muslimerne eller for den sags skyld andre grupper finde sig i at blive hånet? Er det moralen i Vesten, at sådan er det bare, og at hvad “Den Hvide Mand” mener er korrekt, er bare korrekt som man skal makke ret efter..? Det kommer ikke bag på mig, hvis man ser på hvordan den hvide mands mentalitet har været igennem historien og under kolonitiden, og når man særligt sammenligner samme mentalitet med nu dagens tendens i Danmark og deres forhold til muslimerne, så er der ingen forskel.  Den Hvide Mand/Mænd mener nemlig, at de skal opdrage den “underlegne”, og “uoplyste” muslim, som man forsøgte i Danmark med JP-krisen, at muslimerne skulle “opdrages” ved, at De Hvide Mænd misbrugte ytringsfriheden og demokratiet med et forsøg på at indføre en “håneret” i Danmark.

Lad os – for the sake of argument – se bort fra at jeg, som ”højrefløjs ekstremisterne” jo har for vane, principielt går ind for ytringsfrihed.

Hvorfor skal jeg, som hvid mand, finde mig i at Gülay håner os hvide mænd? Hvorfor truer jeg hende ikke med retsforfølgelse?
Hendes generaliseringer er jo åbenlyst racistiske.

Der er faktisk flere gode argumenter:

 • Fordi den offentlige sandhed enten afgøres med gode argumenter eller med frygt, og fordi samfund baseret på gode argumenter åbenlyst er bedre end samfund baseret på frygt, ellers ville folk jo flygte den modsatte vej.
 • Fordi vi ikke er stillet lige for loven. Vist har vi begge to en hudfarve, men det er kun hende der har en juridisk beskyttet overtro.
 • Fordi vi ikke er stillet lige angående evnen til at fremføre gode argumentere. Her er det til gengæld Gülay, der er ringest stillet. Hun er formentlig slet ikke klar over, at det hun skriver, slet ikke hænger logisk sammen.

Gülays indlæg er inspireret af brødrene Rothstein, og hun benytter også et af deres citater som afsæt for at konkludere:

Netop, der er et meget grusomt ondskab indlejret i de væsner, der påstår, at det jo blot er ytringsfrihed, og at det er sådan det foregår i et demokratisk samfund.

Det er også i samme dur hun runder sit indlæg af:

Den Hvide Mands/Mænds prædiken om, at “det blot er sådan i et demokratisk samfund, at man skal finde sig i at blive hånet og svinet til”, er blot nogle af de løgne de har for, at sno de  mennesker, som de betragter som “underlegne” og “uoplyste” om deres lillefingre.

At jeg grusomt onde arrogante højrefløjs ekstreme udnyttende og undertrykkende hvide mand, med mine løgne, skulle kunne sno Gülay om min lillefinger, har jeg nu ikke meget tillid til.

Reklamer

5 Responses to Disse mennesker er udmærket selv klar over, at sådan hænger det ikke sammen

 1. Gülay Kocbay siger:

  tak for den fine omtale 🙂

 2. Superman siger:

  Det er skægt. Hendes tosserier er jo rendyrket racisme.

  Det kunne være sjovt hvis nogen meldte det til Racisme-centret – sådan bare lige for at høre om den slags er i orden.

  Iøvrigt; hvad laver det kvindemenneske dog i Danmark, når hun har et så anstrengt forhold til “vesten”. Det giver jo ingen mening.

 3. Lotte siger:

  @Superman

  Hvad er skægt ved det?

  Sæt. Etnisk dansker eller kristen ind i stedet for “den hvide mand”. Beskyldningerne er ufattelig grove og nedværdigende.
  Jeg ser frem til den dag, hvor alle dem, der siger, de vil frihed, fred og sameksistens OGSÅ mestrer abstraktionsniveauet og ikke begår PRÆCIS den fejl, de beskylder andre for.

 4. Superman siger:

  @ Lotte

  Vi er helt enige, hvilket jeg også håber fremgik af min kommentar trods alt.

  Når jeg skrev “skægt” er det givetvis uheldigt formuleret. Min tanke var sådan set den samme som din; nemlig at hun begår præcist den fejl hun beskylder andre for.
  Og det er da påfaldende hvordan hun på så kort plads kan optræde så hyklerisk – det kaldte jeg så “skægt”, men mener naturligvis ikke “skægt” som i “ha ha ha”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: